dijous, 7 de juny del 2012

47 SETMANES SENSE URGÈNCIES NOCTURNES A MONTCADA



 Ja fa 47 setmanes que Montcada i Reixac, una població amb uns 34232 habitants no disposa d´un servei d´urgències sanitàries per la nit, dins del municipi. Per disposar d´aquest servei tant necessari, per no dir imprescindible dins d´una societat avançada, cal anar fins a poblacions com Ripollet o si necessitem un hospital anar fins Barcelona. Durant tot aquest temps la població montcadenca a reclamat a l´equip de govern municipal i a les diferents administracions el restabliment del servei d´urgències durant les 24 hores que fins ara gaudíem al CAP de Montcada Centre. Aquestes mobilitzacions en forma de manifestacions, tancaments, etc....les ha encapçalat la FAVMIR.

Podríem pensar que tants dies han afeblit aquestes protestes i malgrat tenir una no tant nombrosa participació com les dues primeres manifestacions, on van concentrar-se unes 2000 persones, s´ha anat consolidant la manifestació dels dijous i el posterior tancament nocturn amb una participació important de manifestants.

Aquestes mobilitzacions han tingut petites victòries com l´obertura del servei d´urgències durant 4 hores més diàriament (de les 20 a les 24h). Malgrat això les concentracions no afluixen i aquest dijous i els que siguin necessaris la FAVMIR i bona part del veïns i veïnes de Montcada i Reixac continuarem protestant per exigir la recuperació d´aquest servei tan i tan necessari.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada