dilluns, 1 d’octubre del 2012

Opinió. Com diu el Sebastià Heredia, sou uns fills de puta.

Podiem llegir aquest matí a la Veu que els 4 regidors amb plena dedicació i l'alcaldessa no cobraran la paga de Nadal.
El motiu esgrimit per aquesta renúncia no és la taxa de pobresa, ni la desnutrició infantil, ni l'atur, ni les retallades en sanitat i educació... el motiu són les retallades en el sector públic.
Per parlar amb dades a la mà, ens agradaria recordar quins són els sous de l'alcaldessa (4600 euros al mes, per 14 pagues anuals) i els altres 4 regidors: Juan Parra, Anna Rivas, Carmen Porro i Joan Maresma (4000 euros per 14 pagues).
Estic cansat, que s'hem  prengui per imbècil  Amb aquests sous , no és que es puguin despendre de d'una paga extra, es poden despendre tranquil·lament del 60% del seu sou, i encara tindrien sous per sobre la mitjana de treballadors i treballadores d'aquest país.
I que passa amb la resta de regidors de l'equip de govern que no tenen dedicació exclusiva: tots cobren entre 2400 euros i 1600 euros per dedicacions parcials, tots molt per sobre del salari mig d'un treballador per dedicació completa. Aquests no poden renunciar a la seva paga de Nadal perquè cobren pocs diners??
Posem per cas que un salari digne fossin 1500 euros, i els nostres regidors de l'equip de govern, cobressin 1500 de mitjana, per 14 pagues, sortirien 250.000 euros anuals d'estalvi en nòmines, que es podrien enviar a serveis socials.
Poder cal emular el moviment 25-S, Asalta el Congreso, i assaltar l'Ajuntament fins que cessin totes les actituds cíniques, despòtiques i insultants pel gruix de la població.

I no ens amaguem, volem fer caure aquest sistema de merda!

Sub-Comandante Marcos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada