dimecres, 28 de març del 2012


El Comitè de Vaga de Montcada i Reixac va decidir en assemblea convocar demà una manifestació unitària. La manifestació començarà a la Rambla dels Països Catalans i anirà fins a l'Ajuntament a l'Av. de l'unitat.

D'altre banda continuen en peu les convocatòries dels piquets informatius de bon matí.
- 04.30: a l'estació de Montcada-Bifurcació
- 07.00: a l'ajuntament
- 08.30: pl. de l'església.


Podeu seguir tota l'actualitat de la vaga general de Montcada i Reixac al Facebook: comitè de Vaga Montcada i al Twitter : #montcada29m.

L'equip de les Altres Veus farà un seguiment exhaustiu el dia 29 a través de la xarxa. Segueix-nos. 

dilluns, 26 de març del 2012

El 29 de Març a Montcada i Reixac VAGA GENERAL



Des de diferents persones i col·lectius de Montcada i Reixac s'ha organitzat el comitè de vaga de Montcada i Reixac.
El proper 29 de Març s'ha convocat una vaga general de 24 hores a tot l'estat espanyol. De la mateixa forma que s'han creat comitès de vaga locals a diferents localitats, a Montcada s'ha cregut que el treball unitari, de base i assembleari era la millor eina per assegurar l'èxit de la vaga general.
Tot i el poc temps des de el naixement d'aquest col·lectiu fins a la vaga general, aquest ha plantejat un seguit d'accions per tal de sumar suports i incentivar a la participació de la vaga. 
A continuació publiquem els actes organitzats des de el comitè pel 29 de Març:
 - 04.30 hores: Concentració a l'estació de Montcada - Can Sant Joan
- 07.00 hores: Concentració a les portes de l'ajuntament de Montcada i Reixac.
- 08.30 hores: Concentració a la plaça de l'església. 

Podeu seguir tota l'actualitat de la vaga general de Montcada i Reixac al Facebook: comitè de Vaga Montcada i al Twitter : #montcada29m.

L'equip de les Altres Veus farà un seguiment exhaustiu el dia 29 a través de la xarxa. Segueix-nos. 

dijous, 22 de març del 2012

Nous temps, noves formes de comunicació.

Avui presentem un nou col•lectiu, Les Altres Veus.

 Les Altres Veus pretén omplir el buit comunicacional en que es troba Montcada i Reixac. Només existeix un mitjà de comunicació públic al poble, diversos blogs divulgatius, el full informatiu de Can Sant Joan, diverses publicacions de diferents entitats..., així doncs , intentarem donar suport i estem al servei de tota la població, els moviments socials, entitats i associacions i les classes populars de Montcada i Reixac.

Som un col•lectiu heterogeni, provinent en gran part del teixit associatiu del municipi, amb inquietuds, que en un moment donat vam veure la necessitat de crear un mitjà de comunicació.

Des de l’assemblearisme, l’organització de base pretenem fer funcionar un mitjà rigorós, seriós, ètic, social i popular. No prometem un gran mitjà de comunicació, el voluntarisme ens limita la nostra capacitat per treballar tant com ens agradaria.

Les Altres Veus no ens tanquem cap porta, serem allò que vulguem ser i allò que puguem. Articles d’actualitat, anàlisi, debat, investigació, opinió, en podreu trobar habitualment en aquest espai informatiu.

Les Altres Veus com a mitjà de Catalunya utilitzarà el català com a llengua vehicular, encara que, com a mitjà plural que és, no exclou l’ utilització d’altres llengües com el mandinga, l’àrab, el castellà o el xinés.

Avui , el col•lectiu Les Altres Veus fem pública la nostra voluntat informativa i fem una crida a la ciutadania de Montcada i Reixac perquè ens ajudi en la nostra tasca o s’uneixi al col•lectiu. Des de les Altres Veus intentarem establir mecanismes, on la participació sigui un dels nostres pilars.

Montcada i Reixac, Març del 2012
Les Altres Veus.