dilluns, 23 de juliol del 2012

Hem de contrastar millor l'informació.

Rectifiquem la informació, que vam publicar el 15 de juny, relativa a l'aparcament de la regidora de C's Carmen Romero, no és el seu cotxe.
Demanem disculpes per les molèsties que pogués ocasionar, en especial si era una persona amb una minusvalia. En els propers minuts procedirem a retirar la fotografia.

En la nostra obsessió per la fotodenúncia, hem fet els deures i ens hem documentat sobre una altre fotografia d'aparcament que ens ha arribat.


El cotxe que podem apreciar a la fotografia està aparcat sobre una línia groga pintada al marge del carrer, en el reglament de circulació hi diu que queda prohibit parar i estacionar sobre una línia groga. No s'ha pogut observar cap senyal vertical que indiqui que s'hi pot aparcar. El cotxe pertany a la regidora del Partit Popular, Eva García.
En cas de que es produís un altre error d'identificació tornaríem a demanar disculpes.

dilluns, 16 de juliol del 2012

Arriba a Montcada el documental l'Operació Garzón.


Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.


Dimecres 18 de Juliol a les 20 hores al Nou Café Colon, de l'Ateneu Domingo Fins (ABI) és farà la projecció del documental amb la presència d'un dels represaliats, Joan Rocamora.
La projecció està organitzada per l'assemblea de Joves de Montcada i Reixac - Arran, la CUP Montcada i Reixac i el col·lectiu independentista Llibertat.cat.


Per fer boca, us deixem amb el tràiler del documental.



Estafa Banca Montcada en una televisió holandesa.


Estafa Banca Montcada continua amb les accions de protesta davant d'entitats bancàries. 


Notícia extreta de facebook d'Estafa Banca Montcada:

Els Iaioflautes criden i protesten contra les retallades dels serveis públics. Els bancs espanyols se salven, però què passa amb els estalvis dels jubilats? La crisi bancària està portant el país a un punt del col•lapse i els avi/es estan en rebel•lió. Es comença a crear un problema familiar. Un grup de persones d'edat avançada, es manifesten alguns dimecres al matí davant dels Bancs.Perquè aquest escàndol de gran abast a Espanya, no surt a la veu pública ?. Els estalvis, al banc desapareixen, a través d'un engany, al pou sense fons del banc (participacions preferents).EénVandaag Yayoflautas veure això.


dijous, 12 de juliol del 2012

Jornades per l'autogestió de Can Piella.


Can Piella és una masia del S. XVII que es troba en una de les poques zones rurals encara existents en les immediateses de La Llagosta y Santa Perpetua de Mogoda, en el municipi de Montcada i Reixac. Tant els terrenys com l'immoble es trobaven completament abandonats i descuidats.
La masia, tot i ser patrimoni històric i cultural, estava en estat ruinós, a causa d'un incendi que va patir l'any 2008 i més de 10 anys d'abandonament.
Conscients del valor cultural y ecològic que representa, vam decidir crear l'associació per la conservació de La Piella, per a restaurar-la i començar un projecte transformador que suposa molt més que el condicionament d'un habitacle: es tracta de restaurar els nostres valors i canviar la nostra manera de relacionar-nos amb l'entorn, cada dia més assetjat per l'asfalt i més a la mercè d'interssos especulatius.


Aquest any comptem amb més de 20 xerrades i tallers a més a més d'un espai nou per a debatir i compartir coneixements. Aquest espai tractarà les temàtiques que entre tots vosaltres hàgiu decidit com les més interessants i/o relacionades amb l'autogestió. Tan bon punt us inscriviu a les jornades en rebreu un mail amb els detalls, però si no us en podeu estar aneu aquí.
El preu del menjar és de 10 euros diaris (esmorzar, dinar i sopar) i els materials dels tallers estan inclosos en el preu. En el cas de que no puguis pagar, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Recordar que hi ha una zona d'acampada per a que pugis plantar la teva tenda i una zona infantil per als més menuts. Tampoc t'oblidis de deixar el teu gos a casa!!
Si no et vols quedar sense menjar, confirma l'assistència a canpiella@gmail.com (IMPORTANT abans del 19 de juliol

Per llegir més entra a www.canpiella.cat 

dimarts, 3 de juliol del 2012

L’últim tram del Rec Comtal a Montcada Can Sant Joan està abandonat i descuidat


 D’aquest espai hem gaudit moltes famílies montcadenses i actualment és la entrada i sortida dels ciclistes que es mouen per Montcada i la Serralada de Marina. Ara per ara és un espai de lleure brut i abandonat. En el que la desídia de l’Ajuntament de Montcada pel seu manteniment fa que el matolls creixin sense control, i que sense papereres o contenidors s’ompli de la brossa de persones despreocupades pel bon ús de l’espai. 
Un espai tan maco, tan ple de vida i a prop de les nostres cases no pot estar un estat tant deplorable. Els responsables polítics i tècnics han de posar accions per millorar la penosa situació de l’espai i els veïns hem de preocupar-nos per utilitzar-ho bé i de que tothom sigui conscient de la importància que té com espai natural de lleure l’últim tram del Rec Comtal a Montcada Can Sant Joan
Mesures mínimes que hauria d’estar realitzant l’Ajuntament:
       Neteja de xoc de les herbes que creixen sense control.
       Neteja de xoc de la brossa situada a les dues ribes del Rec Comtal.
       Netejar de manera periòdica de la brossa i les herbes de les dues ribes del Rec Comtal.
       Col·locació i manteniment de contenidors a la sortida de l’espai.
       Col·locació i  manteniment de papereres a l’interior de l’espai.
       Senyalització de l’espai indicant on estan les papereres, el contenidors i les normes bàsiques de convivència a l’espai.
Antonio Alcántara