dissabte, 18 d’agost del 2012

Estudis al servei de qui??



    Segons alguns mitjans de comunicació, la Generalitat (INCASOL) ha encarregat un estudi a l´arquitecta Mercè Berengué, un estudi sobre la realització de l´Eurovegas al Baix Llobregat, Terrassa o Montcada i Reixac.  Per aquest informe pagarem 67850 euros, sembla que en temps de retallades no estalviem en projectes especulatius, aquests 60000 euros ens els podríem estalviar fins tenir una proposta en ferm per part dels seus promotors.
   L´arquitecta Mercè Berengué ja ha realitzat alguns projectes per la Generalitat (ADIGSA), com els 42 pisos de protecció oficial de l´Avinguda Europa número 6 del Mas Duran entregats l´any 2010 durant la darrera època com alcalde d´en Cèsar Arrizabalaga.
   Això ens pot fer pensar que aquesta arquitecta coneixedora de la zona nord de Montcada pugui optar per la construcció de l´Eurovegas al nostre municipi amb les nefastes conseqüències per els veïns i el territori.

Stix Aluco

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/559843-primer-estudi-urbanistic-sobre-lencaix-deurovegas.html?cks_mnu_id=200

dijous, 2 d’agost del 2012

3er Aniversari Can Piella

  Can Piella celebra aquest dissabte el seu tercer aniversari i organitza tots aquests actes:


- A les 11h del matí comença la festa infantil, amb un gimcana i contacontes

- Ja a la tarda,  començaran els tallers i els espectacles : danses d’Africa, poesia de caire social amb Los BIO-lentos, humor amb La Cráneo i compañía…
- Per la nit hi haurà sopar a la voluntat i dos espais diferenciats:
    ·en el primer hi haurà concertillos de:
                - The Black Snakes  –  Blues
                - Xumo Nounjio – artista polifacètic camerunés
                - Assabè – folklore catalano-bakala
    ·en el 2n hi haurà Dj’s de Salsa, horterilla, balkan, bassline, drum’n’bass, moombahton, dubstep…