dilluns, 1 d’abril del 2013

Som els irreductibles.

Encetem aquesta setmana amb les activitats dels I aniversari: tallers, debats, ràdio... Han estat 365 dies carregats de feina, d'alegries, errors, aprenentatge constant.
Continuem creixent, ampliant el col·lectiu, explorant noves vies comunicatives, fent amics cada dia que passa, i enemics també, perquè negar-ho. Som els irreductibles, els inconformistes, els que creiem que l'utopia només existeix en les nostres pors; aportem el nostre granet de sorra a la lluita constant, per tal de transformar aquesta injustícia constant en la que ens trobem submergits.
Des de la mutació i l'adaptació constants, i fins on arriben les nostres possibilitats, intentem explicar quina és la visió que tenim del nostre municipi. Aquest any ha estat carregat de notícies: Mercuris, retallades als serveis públics, mobilitzacions constants i permanents, moviments socials en expansió i creixement, pobresa i desesperació, desgovern i mal govern... S'albiren canvis i tempestes en el present, són molts els indicadors que ens marquen un fi de cicle, la situació és cada cop més insostenible per gran part dels veïns i veïnes del municipi. Allà estarem per tal d'informar, fer d'altaveu d'aquells que ho necessitin, posar llums i taquígrafs on faci falta, treballar colze a colze amb moviments socials i entitats...
Són molts els projectes que tenim en ment i que anirem desvetllant en el seu moment, estigueu atentes i alertes, implique-vos i utilitzeu-nos igual que nosaltres ho fem amb vosaltres.

No defalliu, no us rendiu, que si el present és lluita, el futur és nostre.

Recordeu que aquesta tarda hi haurà el primer taller d'edició d'imatges (20 hores al Casal Popular el Brot, impartit pel montcadenc, Diego Vega).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada